3D-mallinnus ja -suunnittelu asiantuntevasti ja ratkaisukeskeisesti

3D-mallinnus ja -suunnittelu

Meiltä ammattitaitoiset suunnittelu-, ylläpito- ja konsultointipalvelut useisiin 3D-sovelluksiin.

Meillä on kokemusta lukuisista tehdas- ja konetekniikan 3D-sovelluksista. Voimme toimittaa teille esimerkiksi seuraavat mallit:

  • CAD-pintamalli
  • Älykäs malli
  • BIM eli Building information model ns. tietomalli
  • Georeferoidut mallit

scandata_ja_malli

combo

Innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet

Tarjoamme teille kaikki tarpeisiinne sopivat 3D-työkalut ja -palvelut. Meillä on laaja valikoima laadukkaita tuotteita, sekä lisäksi osaava konsultointi- ja käyttöönottopalvelu. Käytössämme on alan tuorein teknologia, ja pyrimme koko ajan luomaan myös täysin uusia ratkaisuja.
Meiltä saat osaavan 3D-mallinnuksen ja -suunnittelun asiantuntevasti ja ratkaisukeskeisesti!

Teknologiat

Meillä insinööriosaaminen yhdistyy erityisosaamiseen 3D-mallinnuksen ja -suunnittelun saralla. Tarjoamme suunnittelua, ylläpitoa ja konsultointia useisiin 3D-ohjelmistoihin.

Meillä on kattava tietämys erikokoisten PDMS-projektien suunnittelusta, luonnostelusta ja hallinoimisesta. AVEVA Tool Development -palvelumme auttaa teitä luomaan tarvittavia puuttuvia toimintoja PDMS-käyttöympäristöönne. Tarjoamme myös asiakkaillemme räätälöityä käyttäjäkoulutusta.

Tarjoamme palveluita myös muille CAD-sovelluksille, kuten AutoCAD, Pro Engineer, Solid Works, Catia tai SketchUp. Ottakaa yhteyttä, jos teillä on käytössänne joku muu CAD-järjestelmä ja pyrimme löytämään teille sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

050 568 7627 info@all3d.fi

 

all3D Oy
Tiedepuisto 4

28600 Pori

Y-tunnus: 2590182-5

Copyright © 2019 all3D Oy